Laden...

Over Ons

Met het jubileum van eet- en bierencafé de Beiaard vers in het geheugen opent Beiaards Bistro haar deuren. Al langere tijd was het een wens van De Beiaard om haar eigen bistro te openen. De passie voor speciaal bier en lekker eten zit dan ook allemaal in dit concept. We beginnen de avond met een bieramuse van het huis. We willen de gasten kennis laten maken met speciaal bier, ook de mensen die hier niet voor kiezen in de kaart. Er wordt gekookt met bier voor de liefhebber maar mocht je iets anders willen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij elk gerecht zal een bijpassend biertje of wijntje worden geadviseerd. Laat u verrassen door lekker eten in combinatie met een fantastisch speciaalbiertje of wijntje.

Big Green Egg

De Big Green Egg is gebasseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatiche kleioven, een zogenamde 'kamado'. In de vorige eeuw proefden de in Japan gelegerde Amerikanen hoe smaakvol en sappig de gerechten waren die hierin werden bereid en namen deze karakteristieke kleipot mee naar de Verenigde Staten om ook het thuisfront van deze heerlijke bereidingswijze te laten genieten.

Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. De smaak van de beste producten die, door deze op de EGG te garen, een extra, zeer bijzonder en alom gewaardeerd smaakaccent krijgen. De kwaliteit van leven, doordat de Big Green Egg het mogelijk maakt om gezond en verantwoord te koken. Big Green Egg staat mede hierdoor synoniem aan samen genieten van het beste dat de natuur ons biedt.

Kostershoes
Website door Seronaris BV